2018-08-26 04:14:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Élvezze a pihenést

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Lassan kezdjen bármihez is. Pihenjen sokat, és csak azzal foglalkozzon, ami igazán tetszik Önnek. Kapcsoljon vissza legalább egy fokozottal. Most ez nem hiba, a lelki életével úgy sincs ideje foglalkozni hétköznap.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Aludjon ma, addig ameddig csak tud. Nem ártana, ha alaposan kipihenné magát. Az Uránusz áll a Bika jegyében, most nagyon érdeklik Önt a rendkívüli dolgok, ebbe a spiritualitás is bele tartozik. Beleérző képessége felerősödhet. Sok mindent megérez, megsejt. Estére már elfárad, ne gondolkodjon sokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a kényelemszerető Oroszlán jegyében áll. Laza és kényelmes szabadnapnak örülhet ma. Pontosan tudni fogja, hogy aki szemben áll Önnel, annak egy kis bátorításra, vigaszra, legjobb esetben kedves ölelésre van szüksége.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében tölti a nap nagy részét. Érzelmes, sőt, szentimentális hangulatban lesz. Nyugodt, szép napra számíthat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az Uránusz támadásba lendült a Nap ellen. A kapcsolata most különösen intenzívvé válhat. Hagyja magát sodortatni az árral, minden elvárás és nyomás nélkül.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz még a Szűz jegyében jár. Több időt tölthet a kedvese, vagy kedves emberek társaságában, hagyja magát általuk inspirálni. Ma sokkal érzékenyebb lesz mások érzéseivel szemben. Ez egy nagyszerű időszak a család és a partnerkapcsolata számára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy laza, pihenőnap következik. Szabadon tehet, amit jónak lát, és amihez kedve van, végre nyugodtan elolvashat egy könyvet. Délután teljesen el tud majd lazulni. A szeretteivel közösen eltöltött órák a harmónia és a közelség jegyében telnek. Este olyan információhoz jut, amire nem számíthatott.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vasárnap az érzelmei állnak majd az előtérben. Kellemesnek ígérkezik ez a nap. Csak egy dolga van: jól éreznie magát! Most sikerül mindent félre tennie, ami az utóbbi időben fejfájást okozott önnek. Teljes mértékben kiélvezheti ezt a vasárnapot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amik szórakoztatják és örömet szereznek Önnek. Egy változatos napnak örülhet. A hosszú kiadós reggelitől a szépségápolási programig ma mindent megkaphat. Kapcsolatában is minden nagyon harmonikus, kölcsönös a megértés.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Fordítsa ezt a napot elmélkedésre és pihenésre. Ez a nap lesz a hét legjobb napja. Délután testileg és lelkileg is meg tud nyugodni. Ehhez sokat segíthet az is, hogy kedves emberek veszik körül. Este kitűnő lesz a kedve, érezni fogja, hogy szeretik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Engedje, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Lazítson, és élvezze a pihenést. Kellemes álmodozással is töltheti az idejét. Nincs szüksége nagyobb programokra, jó kedve azoktól az emberektől függ, akikkel kapcsolatban van. Este főzzenek együtt a barátaival. Pompás időszak lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz és a Plútó fényszögben vannak egymással. Ez a nap legyen a szerelemé, és ezt minden érzékével érezni fogja. Délután tegyen valamit másokért, de legyen annyira okos, hogy saját magára is gondoljon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: